​Formația italiană Napoli s-a impus, miercuri seară, într-un meci din a etapa a doua a grupelor Champions League, în fața celor de la Liverpool, scor 1-0. Golul partidei a fost marcat de Lorenzo Insigne în minutul 90, după o partidă dominată de echipa lui Carlo Ancelotti. Liverpool a fost de nerecunoscut și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-o partidă în care Liverpool, aflată printre favoritele competiției după ce sezonul precedent a ajuns până în finală, avea nevoie de o evoluție cât mai bună pentru a se păstra în fruntea clasamentului grupei, jucătorii lui Jurgen Klopp au prestat un joc slab și nu au reușit să trimită niciun șut pe cadrul porții lui David Ospina.

Italienii au dominat cap-coadă partida, au avut o posesie de 55% și 16 ocazii de gol, dintre care patru șuturi pe poartă și au reușit în cele din urmă să înscrie golul victoriei la o fază finalizată pe Insigne în minutul 90.

Napoli trece la conducerea grupei, chiar dacă a pornit cu a treia șansă, după Liverpool și PSG. Cele două favorite se află la egalitate de puncte (trei) după două etape desfășurate.

Vezi aici toate rezultatele înregistrate miercuri în Champions League.

Grupa C:

Napoli - Liverpool 1-0 (Insigne 90')

PSG - Steaua Roșie Belgrad 6-1 (Neymar 20', 22', 81', Cavani 37', Di Maria 42', Mbappe 70' / Marin 74')

Clasament:

1. Napoli 2 (1-0) 4

2. Liverpool 2 (3-3) 3

3. PSG 2 (8-4) 3

4. Steaua Roșie Belgrad 2 (3-6) 1

Rezumatul partidei dintre Napoli şi Liverpool.