​Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al echipei de fotbal Manchester United, a revenit pe stadionul Old Trafford, sâmbătă, pentru prima oară după hemoragia cerebrală suferită în luna mai, a anunţat clubul englez, citat de AFP, conformAgerpres.

Sir Alex FergusonFoto: Sky News

Manchester United a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu managerul scoţian, în momentul sosirii acestuia la stadion.

Clubul le-a cerut, totodată, suporterilor să vină puţin mai devreme la meci, pentru a asista la o ceremoniei în onoarea celebrului antrenor.

United, pregătită în prezent de portughezul Jose Mourinho, o va înfrunta sâmbătă pe nou-promovata Wolverhampton, în cadrul etapei a 6-a din Premier League.

Victima unei hemoragii cerebrale în luna mai, Sir Alex a petrecut mai multe zile la terapie intensivă, după ce a fost operat de urgenţă.

Alex Ferguson a cucerit 38 de trofee în cursul celor 27 de ani (1986-2013) în care a antrenat-o pe Manchester United, între care 13 titluri de campion al Angliei, precum şi două Ligi ale Campionilor (1999 şi 2008).

Postarea clubului de pe Twitter: