Tehnicianul Florin Bratu a declarat, vineri seară, că nu este tentat să demisioneze de la Dinamo, însă ceva trebuie să se întâmple la echipă. El a menţionat că anunţul lui Ionel Dănciulescu referitor la despărţirea de FC Dinamo a fost “total neinspirat”, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“În momentul de faţă nu, nu sunt tentat să demisionez. Nu este o tragedie ca puncte, dar ceva trebuie să se întâmple. Vom vedea zilele viitoare. Dinamo se va redresa, cu mine sau cu altcineva”, a spus Bratu la Digi Sport.

“Un anunţ total neinspirat”, a calificat Florin Bratu anunţul lui Ionel Dănciulescu referitor la decizia de a se despărţi de Dinamo.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

Înaintea acestei partide, directorul general Ionel Dănciulescu a anunţat că se desparte de FC Dinamo, el precizând că ar fi trebuit de mai mult timp să ia această decizie. El a precizat că nu latura financiară l-a făcut să ia hotărârea şi că nu a avut niciun conflict cu cineva de la Dinamo.