​Sergio Ramos, fundaș la Real Madrid, l-a descris drept "ignorant" pe Antoine Griezmann după ce acesta și-a exprimat dorința de a câștiga Balonul de Aur. Ramos a ținut să amintească de mai mulți jucători cu performanțe imense (Totti, Buffon, Maldini, Raul, Xavi, Iniesta sau Iker Casillas) care nu au reușit să obțină trofeul individual și i-a recomandat francezului să rămână umil.

Foto:

Griezmann a postat în povestea sa de pe Instagram, după Supercupa Europei, câștigată de Atletico cu scorul de 4-2 în fața Realului,un desen în care Sergio Ramos îi pune o coroană pe cap.

Ramos l-a sfătuit pe Griezmann să înveţe de la marii fotbalişti care nu au obţinut Balonul de Aur şi să asculte mai mult de anturajul său.

"Ignoranţii au mult tupeu, când îl aud vorbind pe băiatul ăsta îmi amintesc de Totti, Buffon, Maldini, Raul, Xavi, Iniesta sau Iker Casillas, jucători care au câştigat tot, au acasă vitrinele pline de trofee şi niciunul nu are Balonul de Aur", a spus fundaşul lui Real Madrid într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu AS Roma din Liga Campionilor.

"Fiecare este liber să-şi exprime părerea, însă ar trebui să asculte sfaturile antrenorului său, Cholo (Diego Simeone - n. r.), şi ale unor colegi ca Godin şi Koke care au valori ce i-ar prinde bine. Cu toate acestea, cred că e un jucător mare şi-i doresc succes", a adăugat internaţionalul spaniol.

Griezmann afirmase luni pentru ziarul As că 2018 este cel mai bun an din cariera lui, în care a câştigat în mai Europa League, în iulie Cupa Mondială cu naţionala Franţei, iar în august Supercupa Europei. Atacantul a spus că poate sta la aceeaşi masă cu cei mai buni jucători, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, care au câştigat de câte cinci ori Balonul de Aur.

Următorul meci dintre Real şi Atletico va avea loc 29 septembrie, pe Santiago Bernabeu, în campionat.