Galezul Gareth Bale crede că echipa Real Madrid va fi mai ''relaxată şi unită" după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este puţin diferit. Dar echipa va fi mai relaxată şi mai unită, nu se va mai concentra pe un singur jucător", a declarat Bale pentru Marca.

Față de anul trecut, Real Madrid stă mai bine în clasament: în sezonul 2017-2018, după patru etape, madrilenii aveau 8 puncte în La Liga, în acest sezon au 10.

Întâmplarea face ca Ronaldo să nu fi participat la această linie de clasament nici anul trecut (era suspendat după ce l-a împins pe centralul Supercupei Spaniei), nici în acest sezon (s-a transferat la Juventus).

Și golaverajul Realului este mai bun în acest an. Los Blancos au marcat în noul sezon 11 goluri și au primit 3. Anul trecut, după același număr de etape, madrilenii aveau 9 goluri marcate și 4 primite.

Cristiano Ronaldo a reușit duminică să înscrie primele goluri după transferul la Juventus Torino aducând victoria campioanei Italiei, scor 2-1, împotriva lui Sassuolo.