Los Angeles Galaxy a pierdut meciul disputat cu Toronto, scor 5-3, însă partida va rămâne în mintea suporterilor drept partida în care Zlatan Ibrahimovic a marcat golul 500 al carierei. Nu putea fi, desigur, ceva banal, suedezul inventând o nouă execuție specială.

Ibrahimovic, inca o executie de genericFoto: Captura video

Ajuns la 36 de ani, Ibra are în continuare în joben execuții acrobatice, suedezul punctând spectaculos împotriva celor de la Toronto.

Golul este unul de ținut minte, atât prin procedeu, cât și prin faptul că este reușita cu numărul 500 a suedezului.

Zlatan devine astfel doar al treilea jucător în activitate (după Cristiano Ronaldo și Lionel Messi) care reușește să atingă această bornă.

438 de goluri pentru formațiile la care a evoluat de-a lungul carierei (Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy) și 62 pentru prima reprezentativă a Suediei.

"Din punct de vedere personal, e ceva fantastic (n.r. că a ajuns la borna 500 de reușite în carieră). Probabil că am mai multe goluri marcate decât au băieţii de pe teren meciuri jucate la un loc, e ceva uriaş, evident. Nu ştiu câţi au reuşit să marcheze 500 de goluri în carieră, dar eu sunt unul dintre ei. Ar fi fost mai plăcut dacă reuşeam să câştigăm meciul, dar am reuşit această performanţă şi nu o voi ascunde" - Zlatan Ibrahimovic.

Aici poți vedea reușita spectaculoasă a lui Ibra: