​Atacantul echipei Manchester United, Romelu Lukaku, a declarat că antrenorul său Jose Mourinho este "real" și că nu își falsifică sentimentele așa cum fac alți antrenori din Premier League, conform BBC.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Mourinho a cerut respect din partea jurnaliștilor după o conferință de presă în care a fost nervos în urma înfrangerii cu 3-0 împotriva echipei Tottenham.

Lukaku spune că portughezul este un om de familie, care face jucătorii să râdă și care luptă pentru ei. El adaugă că acesta merită respect.

"Oamenii știu partea lui de campion, dar ce imi place mie la el este că nu își falsifică sentimentele. Când e nervos, știi că e nervos. Când e fericit, știi că e fericit. Nu înteleg de ce oamenii nu apreciază asta la el. Când e supărat pe mine, îmi dau seama că e supărat și încerc să fac ce e nevoie ca să-l fac fericit", a declarat belgianul din atacul lui Manchester United.

United are un start slab de campionat, după ce a pierdut două din primele patru etape.

Lukaku a mai spus că Mourinho nu evită să intre in conflicte când echipa lui sau anumiți jucători nu joacă bine:"Dacă asculțila jucătorii din prezent și îi compari cu cei din trecut, cei din prezent se simt atacați mult mai repede. Eu nu mă simt atacat, pentru că ăsta sunt - un dur, dar asta nu vine din fotbal, ci din caracterul meu".

"Relația mea cu Mourinho e una bună. Mă face să râd, e un adevărat om de familie. Luptă pentru jucătorii săi, dar e real, e adevărat. Când nu ești fericit, nu trebuie să-ți maschezi sentimentele. Oamenii trebuie să aprecieze asta, măcar există oameni reali ca el în această lume. Cei mai mulți antrenori din Premier League încearcă să mascheze ce simt când lucrurile nu merg bine. Ar trebui să respectați că vrea să-și păstreze personalitatea și că nu evită confruntările. E un tip normal, ne înțelegem bine. E "de treabă" cu toată lumea", a adăugat Lukaku.