Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au monopolizat "luminile" din fotbalul mondial în ultimele sezoane, iar Carlos Tevez (coechipier la un moment dat al carierei cu ambii jucători) a vorbit pentru jurnaliștii din Argentina (citați de Goal.com), despre principala deosebire dintre cele două vedete.

Cristiano Ronaldo vs Lionel MessiFoto: Goal.com

Ajuns la 34 de ani, Tevez este legitimat în acest moment la Boca Juniors. A împărțit "vestiarul" cu Ronaldo la Manchester United și cu Messi la naționala "Pumelor".

Într-o discuție cu gazetarii din țara natală, "Apașul" a vorbit despre cât de diferiți sunt cei doi jucători atunci când vine vorba despre unele parți ale pregătirii.

Despre Cristiano Ronaldo

"Mergea mereu la sală, cât de des putea. Pentru el este o adevărată obsesie și vrea să fie mereu primul în tot ceea ce face, mereu venea primul.

Dacă aveam antrenament la ora 09:00 și eu ajungeam pe la 08:00, el era mereu acolo. Dacă ajungeam la 07:30, tot acolo îl găseam. Într-o zi am decis să vin de la 06:00. Nu mi-a ieșit nici de data asta, Ronaldo era deja acolo. Era puțin somnoros, dar era acolo" - Carlos Tevez, citat de Goal.com.

Despre Lionel Messi

"Nu l-am văzut în viața mea pe Messi mergând la sală și nici că lucrează de exemplu la cum să controleze mingea. La el totul este natural. Singurul lucru la care s-a antrenat a fost executarea loviturilor de la 11 metri. Înainte nu prea îi ieșea, acum e în stare să trimită oriunde își dorește" - Carlos Tevez.

dintre Ronaldo și Messi va continua și în acest sezon, însă de la distanță. Nu îi vom mai vedea unul împotriva altuia în El Clasico, portughezul alegând să se transfere la Juventus în vara acestui an.

Ronaldo și Messi au fost adversari timp de nouă sezoane în Primera Division. În această perioadă, argentinianul a reușit 417 de goluri în 476 de meciuri pentru catalani, iar lusitanul 450 de goluri în 438 de partide în tricoul "blanco".