George Ogararu nu mai are sanse reale sa prinda primul 11 la Ajax. Impacat cu ideea, fundasul roman a cerut echipei sa discute oferta venita pe numele lui din partea lui Lazio Roma. Surprinzator, Ajax a refuzat, ceea ce a alimentat ideea ca strategia clubului din Amsterdam este sa il scoata din ritm pe Ogararu inaintea EURO 2008, acolo unde Olanda si Romania sunt adversare in grupa.

Ipoteza nu este chiar o fantezie: i s-a intimplat in trecut si lui Bogdan Lobont care nu mai prindea echipa tocmai in perioada in care batavii ne erau concurenti in grupa preliminara pentru CM 2006. I s-a intimplat lui Florentin Petre la Sofia, scos din lot si pus pe lista de transferari, cita vreme se incinsese lupta indirecta dintre tricolori si bulgari., apoi - dupa incheierea disputei, bulgarii nu l-au mai vandut!

"Sunt un om credincios si imi pun speranta in Dumnezeu. Chiar daca stiu - in aceste conditii, e greu sa mai prind lotul", a declarat Ogararu pentru Radio Infopro.

Miercuri seara, Ajax a pierdut cu 2-0 pe propriul teren derby-ul cu PSV. Pe postul de fundas dreapta a evoluat Bruno Silva, un fotbalist transferat in urma cu putine zile.