Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, ar putea fi demis de la gruparea engleză în cazul unei înfrângeri în meciul cu Burnley, programat duminică, în etapa a patra din Premier League, susţine Daily Mail, potrivit News.ro

HotNews.roFoto: Hotnews

“Perspectiva demiterii lui Mourinho de către Ed Woodward este discutată deschis ca urmare a eşecurilor consecutive din meciurile cu Brighton şi Tottenham. Este acelaşi sentiment al inevitabilului care a existat în ultimele zile ale lui Louis van Gaal în 2016, când a fost înlocuit cu Mourinho, iar acum jucătorii vorbesc despre posibilitatea ca Zinedine Zidane să devină antrenorul echipei”, notează jurnalul englez.

Potrivit unei surse din cadrul clubului, jucătorii cred că Jose Mourinho va părăsi echipa curând. “Ei spun că Jose va pleca în curând. Unii gândesc că va fi demis dacă pierd meciul cu Burnley. Alţii nu îl văd să rămână dincolo de luna septembrie. Am mai văzut asta şi avem aceleaşi sentimente. Clubul va spune că îl susţine pe Jose, dar am văzut cu toţii ce s-a întâmplat cu Louis. Jucătorii vorbesc deja despre posibilitatea venirii lui Zidane”.

Până în acest moment, Manchester United a înregistrat în Premier League o victorie, 2-1 cu Leicester în prima etapă, şi două înfrângeri consecutive, 3-2 în deplasare la Brighton și 0-3 pe teren propriu împotriva celor de la Tottenham. Duminică, echipa din Manchester va juca în deplasare cu Burnley.

În perioada petrecută la Manchester United, antrenorul portughez a obținut 60 de victorii, 23 de egaluri și a pierdut 21 de partide.