​Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, nu e de acord cu naturalizarea francezului Harlem Gnohere, considerând că sunt destui jucători tineri în ţară care pot evolua în echipa naţională, potrivit News.ro.

Foto:

"Aş vrea să fiu bine înţeles, nu că aş avea ceva împotriva lui Gnohere. Îmi plac anumiţi jucători străini care activează în fotbalul nostru, dar eu consider că în momentul de faţă avem foarte mulţi jucători tineri, jucători talentaţi, de valoare, care pot juca în echipa naţională. Că îl aducem în echipa naţională pe «Bizonul», îl aducem pe Omrani, este o chestiune care rămâne la latitudinea actualului antrenor. Eu personal consider că avem jucători valoroşi, jucători tineri care au apărut în ultima perioadă şi care pot satisface cerinţele echipei naţionale", a declarat Iordănescu, marţi, la Stadionul Steaua.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, afirmase, luni, că, în cazul în care selecţionerul Cosmin Contra va solicita naturalizarea atacantului francez Harlem Gnoehere, FRF va depunde actele pentru obţinerea cetăţeniei.

De când a ajuns în România, în sezonul 2015-2016, Harlem Gnohere a înscris de 24 de ori în 55 de apariții pentru Dinamo, respectiv de 34 de ori în 68 de apariții pentru FCSB.