​Atacantul spaniol Paco Alcacer se va despărţi de FC Barcelona după doar două sezoane, urmând să îşi continue cariera în campionatul de fotbal al Germaniei, la formaţia Borussia Dortmund, informează presa iberică, potrivitAgerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform postului catalan de radio RAC 1, cele două cluburi au ajuns la un acord în privinţa împrumutului lui Alcacer la Borussia până la finalul acestui sezon, pentru 2,2 milioane euro, germanii beneficiind şi de opţiunea de a-l achiziţiona în vara viitoare pe atacant, în schimbul sumei cuprinse între 20 şi 25 milioane euro.

Paco Alcacer, în vârstă de 24 ani, a sosit luni la Dortmund pentru a efectua tradiţionala vizită medicală, înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu gruparea germană.

În cele două sezoane petrecute pe Camp Nou, Paco Alcacer a disputat 50 de meciuri în toate competiţiile, înscriind 15 goluri.

Spaniolul va deveni, cel mai probabil, titular în echipa nemților, Borussia folosindu-l în prezent pe Maximilian Philipp pe postul de atacant, în lipsa unui vârf veritabil.