Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă în etapa a șasea a Ligii I Betano. S-a impus în deplasare la Voluntari cu 5-1. Bancu de 3 ori, Mitriță și Kelic au marcat pentru olteni, în timp ce Laidouni a punctat pentru echipa gazdă, potrivit Mediafax.

Devis Mangia, antrenor CS U CraiovaFoto: csuc.ro

Echipa pregătită de tehnicianul italian Devis Mangia a închis partida încă din prima repriză. Oltenii au punctat de 4 ori în poarta ilfovenilor.

Bancu a deschis scorul în minutul 25. Două minute mai târziu, Cicâldău a centrat în zona de opt metri, iar Kelic s-a înălţat şi a trimis cu capul în plasă pentru 2-0. Alexandru Mitriță s-a înscris și el pe lista marcatorilor. Fostul jucător al echipei din Italia, Pescara, a primit o pasă în careu de la Bancu, a trecut de Wallace, l-a driblat scurt pe Vâtcă, iar apoi a trimis în poarta goală.

În minutul 40, Mitriţă i-a întors serviciul lui Nicuşor Bancu. I-a pasat pe poziţie viitoare în careu, iar acesta a punctat cu un şut violent din interiorul careului și a dus scorul la 4-0.

În a doua repriză s-au mai marcat două goluri, ambele din penalty. În minutul 85, Laidouni a transformat de la punctul cu var, după ce a obținut un penalty. Jucătorul echipei Voluntari a fost faultat de Cicâldău.

După doar două minute, Markovic a fost faultat în careu de Vâtcă, iar Bancu a executat lovitra de pedeapsă şi a reușit tripla.

Partida s-a încheiat 5-1 pentru Universitatea Craiova, iar Voluntari rămâne cu un egal și 5 eșecuri în noul sezon din Liga I Betano.