Bayern Munchen a început cu dreptul cursa pentru al șaptea titlu consecutiv în Bundesliga. Trupa lui Niko Kovac s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Hoffenheim, în primul meci al noului sezon al campionatului din Germania.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul gol al ediției 2018/2019 din Bundesliga a fost semnat de Thomas Muller, în minutul 23 al partidei de pe Allianz Arena. Atacantul lui Bayern a avut de îndeplinit o simplă formalitate după un corner executat perfect de Kimmich.

Aflat la primul meci pe banca bavarezilor în campionat, Niko Kovac a fost nevoit să facă prima schimbare în prelungirile primei reprize. Accidentat timp de trei luni sezonul trecut, Kingsley Coman a fost urmărit din nou de ghinion. După o intrare dură a lui Niko Schulz, Coman a acuzat probleme la glezna stângă (cea operată în sezonul trecut) și nu a mai putut continua partida. Astfel, locul lui a fost luat de Robben.

Oaspeții au egalat în repriza secundă, prin Adam Szalai (57'), iar bavarezii au trăit cu emoții până spre finalul meciului. În minutul 78, Ribery a scos un penalty, iar Lewandowski a fost responsabilul cu executarea loviturii de pedeapsă. Portarul lui Hoffenheim a respins șutul atacantului polonez, dar Robben a fost pe fază și a marcat. După ce a apelat la VAR, arbitrul a dictat repetarea loviturii de la 11 metri, pe motiv că olandezul intrase prea repede în careu. Lewandowski a înscris din a doua încercare, în minutul 82.

A urmat un gol al lui Muller (86'), anulat însă cu ajutorul VAR pentru un henț comis de atacantul german. În cele din urmă, scorul a devenit 3-1 pentru Bayern, grație reușitei lui Robben din minutul 90.

Aici poți vedea rezumatul partidei Bayern Munchen vs Hoffenheim.

Se vor mai disputa în prima etapă din Bundesliga:

Sâmbătă, 25 august:

16:30 Wolfsburg - Schalke 04 / Digi Sport 2 şi Telekom Sport 2

16:30 Werder Bremen - Hannover 96 / Digi Sport 4

16:30 Dusseldorf - Augsburg

16:30 Freiburg - Eintracht Frankfurt

16:30 Hertha Berlin - Nurnberg

19:30 B. Monchengladbach - Bayer Leverkusen

Duminică, 26 august:

16:30 Mainz - Stuttgart / Digi Sport 2 şi Telekom Sport 4

19:00 Borussia Dortmund - Leipzig / Digi Sport 2 şi Telekom Sport 2