FCSB a anunţat oficial transferul mijlocaşului Mihai Roman de la FC Botoşani, care a semnat un contract valabil două sezoane. Jucătorul în vârstă de 33 de ani va îmbrăca tricoul cu numărul 28, se arată pe site-ul oficial al vicecampioanei României.

Mihai Roman, noul jucator al echipei FCSBFoto: fcsteaua.ro

"Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos și să reușesc să răsplătesc încrederea acordată", a spus Român, după semnarea contractului.

"Mihai Român este un jucător născut pe 16 octombrie 1984, la Suceava. Acesta a început fotbalul la echipa locală Cetatea Suceava, fiind transferat în 2007 de FC Brașov.

După trei ani la echipa de sub Tâmpa, a fost transferat de Rapid, pentru care a evoluat până în 2013, când a fost legitimat de FC Toulouse, din postura de jucător liber de contract.

În iulie 2016 a semnat cu FC Botoșani, pentru care a înscris 16 goluri în 70 de partide. La nivelul echipei naționale, Mihai a adunat 10 partide oficiale între 2009 și 2012", se arată pe site-ul FCSB.

Mihai Roman al doilea transfer realizat de FCSB după calificarea în play-off-ul Europa League, după aducerea lui Alexandru Stan de la Astra.

În play-off-ul Europa League, FCSB se va duela cu Rapid Viena (Austria), învingătoare în fața celor de la Slovan Bratislava (Slovacia), scor 5-2 la general. Echipa lui Nicolae Dică va juca primul meci la Viena, pe 23 august, iar returul va avea loc pe "Arena Națională" din București, la 30 august.