Ousmane Dembele a jucat, sâmbătă, meciul cu numărul 25 la FC Barcelona, în LaLiga, astfel că gruparea catalană urmează să achite clubului Borussia Dortmund, de unde l-a achiziţionat pe francez, al doilea bonus de cinci milioane de euro, informează El Mondo Deportivo, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul bonus, tot de cinci milioane de euro, a fost plătit după ce Barcelona s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în calitate de campioană a Spaniei.

Barcelona l-a transferat pe internaţionalul francez vara trecută de la Dortmund, în schimbul sumei de 105 milioane de euro plus 40 de milioane bonusuri.

Până acum, germanii au ajuns la zece milioane de euro bonusuri din cedarea fotbalistului de 21 de ani. Celelalte 30 de milioane rămase sunt condiţionate de umătoarele borne: câte cinci milioane de euro pentru 50, 75 şi 100 de meciuri bifate de extrema franceză, cinci milioane pentru următoarea calificare în grupele Ligii Campionilor şi câte cinci milioane dacă Barca se impune în competiţia europeană în acest sezon şi în cel următor.