CFR Cluj a anunțat, vineri, pe site-ul oficial, transferul portarului spaniol Jesus Fernandez (30 de ani). De-a lungul carierei, Fernandez a evoluat și pentru echipa a doua a celor de la Real Madrid, dar a bifat și două partide la prima echipă a "galacticilor".

Jesus Fernandez, noul portar al CFR-uluiFoto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907

"În 2014, portarul spaniol s-a aflat în lotul lui Real Madrid care a cucerit Liga Campionilor și Cupa Spaniei, iar în 2012, a câștigat Supercupa Spaniei, tot cu echipa madrilenă. După experiența la Real Madrid, Jesus a mai evoluat la Levante, Granada, Cadiz, iar ultima dată a jucat pentru CyD Leonesa", se arată pe site-ul campioanei României.

Potrivit Digi Sport, CFR Cluj ar urma să obțină semnătura unui al doilea jucător care a evoluat pentru Real Madrid: Julio Baptista. Atacantul brazilian de 36 de ani a jucat în 77 de meciuri pentru Real Madrid, reușind 13 goluri.

De-a lungul carierei, Julio Baptista a mai evoluat la Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City.

CFR Cluj a obținut, joi, calificarea în play-off-ul Europa League, după 7-0 la general cu Alashkert (2-0 în tur, 5-0 în retur).

Campioana României o va întâlni în play-off-ul competiției pe Dudelange (Luxemburg), care a eliminat-o pe Legia Varșovia (Polonia). În tur, Dudelange a câștigat în deplasare, scor 2-1, iar partida retur s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR Cluj va juca primul meci în deplasare, pe 23 august, iar returul va avea loc la Cluj-Napoca, pe 30 august.