Portarul român al clubului de fotbal Juventus Torino, Laurenţiu Brănescu, a fost împrumutat pentru un sezon la HNK Gorica, anunţă, marţi, gruparea croată pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

Laurentiu Branescu, noul jucator al echipei HNK GoricaFoto: hnk-gorica.hr

După două sezoane în care a evoluat tot sub formă de împrumut la Dinamo Bucureşti, Brănescu a revenit la Torino în această vară, iar clubul italian a decis să îl împrumute din nou.

"Portarul echipei Juventus, românul în vârstă de 24 de ani Laurenţiu Brănescu, este începând de azi jucătorul clubului nostru. Născut la Râmnicu Vâlcea, Brănescu a fost transferat de Juventus Torino la vârsta de doar 16 ani. El nu a apucat însă să debuteze la prima echipă a clubului torinez, bifând doar şase prezenţe pe banca de rezerve în Serie A. În schimb, portarul român a fost împrumutat de Juventus la diverse echipe", se arată pe site-ul clubului croat.

Laurenţiu Brănescu a evoluat în cariera sa de până acum la cluburile CSM Râmnicu Vâlcea, Juventus Torino U19, Juve Stabia, SS Virtus Lanciano, Szombathelyi Haladas, Omonia Nicosia şi Dinamo Bucureşti.