Atletico Madrid și Internazionale Milano au fost protagonistele ultimei partide din cadrul turneului amical International Champions Cup 2018. Disputa de pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid a fost câștigată de echipa lui Luciano Spalletti, scor 1-0, grație unui gol superb marcat de Lautaro Martinez în minutul 31.

HotNews.roFoto: Hotnews

În precedentele confruntări de la Internațional Champions Cup, Atletico a învins-o la penaltiuri pe Arsenal, scor 3-1 (a fost 1-1 după 90 de minute) și a pierdut cu PSG, scor 2-3. De partea cealaltă, Inter s-a mai impus în fața lui Olympique Lyon, scor 1-0, și a pierdut la penaltiuri cu Chelsea, scor 5-4 (a fost 1-1 după 90 de minute).

Pentru Atletico Madrid urmează duelul cu Real Madrid, contând pentru Supercupa Europei. Partida va avea loc pe 15 august, de la ora 22:00, pe A. Le Coq Arena din Tallinn (Estonia).

Inter Milano va debuta în noul sezon din Serie A la 19 august, pe terenul celor de la Sassuolo.

Rezumatul partidei Atletico vs Inter:

Vezi aici golul superb marcat de Lautaro Martinez:

Turneul amical Internațional Champions Cup 2018 a fost câștigat de Tottenham. Echipa lui Mauricio Pochettino a avut două victorii (4-1 cu AS Roma și 1-0 cu AC Milan) și o înfrângere (3-5 cu Barcelona după penaltiuri; a fost 2-2 după 90 de minute). Tottenham a avut un golaveraj mai bun decât Dortmund și Inter, care au avut tot câte șapte puncte.

Clasamentul final International Champions Cup:

Sursa foto: soccerstand.com