Real Madrid a încheiat partidele amicale din această vară cu o victorie împotriva celor de la AS Roma, scor 2-1, în cadrul turneului International Champions Cup. Într-un alt meci, Chelsea s-a impus cu 5-4 după loviturile de departajare în faţa lui Olympique Lyon.

Real Madrid, victorie intr-un amical cu AS RomaFoto: realmadrid.com

În partida de pe MetLife Stadium din East Rutherford (SUA), Real Madrid s-a impus grație golurilor reușite în prima repriză de Marco Asensio (2) şi Gareth Bale (15). Bale a contribuit decisiv și la primul gol al madrilenilor. AS Roma a redus din diferență în minutul 83, prin Kevin Strootman.

În cadrul turneului International Champions Cup, Real Madrid a înregistrat două victorii (3-1 cu Juventus și 2-1 cu AS Roma) și o înfrângere (1-2 cu Manchester United). De partea cealaltă, italienii au învins-o pe Barcelona, scor 4-2, și au pierdut cu Tottenham (scor 1-4) și Real Madrid (scor 1-2).

Primul test important pentru Real Madrid în noul sezon este confruntarea cu Atletico Madrid, contând pentru Supercupa Europei. Partida va avea loc pe 15 august, de la ora 22:00, pe A. Le Coq Arena din Tallinn (Estonia).

Rezumatul partidei Real Madrid vs AS Roma:

În celălalt meci al serii din cadrul International Champions Cup, Chelsea a câștigat în fața celor de la Olympique Lyon, scor 5-4 după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0. Partida s-a disputat pe stadionul Stamford Bridge din Londra.

În precedentele partide de la International Champions Cup, Chelsea a învins-o pe Inter la penalty-uri, scor 5-4 (a fost 1-1 după 90 de minute) și a pierdut cu Arsenal, scor 5-6, tot la penalty-uri (a fost 1-1 după 90 de minute). De cealaltă parte, Lyon s-a impus în fața celor de la Benfica, scor 3-2, și a fost învinsă de Inter, scor 1-0.

Ultima partidă din cadrul International Champions Cup 2018 va avea loc sâmbătă (11 august), între Atletico Madrid și Inter, pe Wanda Metropolitano (Madrid).

Rezumatul partidei Chelsea vs Lyon: