​Jurnaliștii de la Independent au anunțat marți încheierea unui acord între Eleven Sports și Facebook pentru transmiterea săptămânală a unor meciuril din La Liga (prima ligă de fotbal din Spania) și Serie A (prima ligă din Italia) pe rețeaua de socializare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nu trebuie însă să credem că toate meciurile din respectivele campionate vor putea fi urmărite în direct pe Facebook (n.r. pe pagina de Facebook a Eleven Sports UK), ci doar opțiunile "free to air" din ambele ligi de fotbal. Restul confruntărilor vor fi în direct doar la tv.

Interesant este faptul că meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo la Juventus (de pe terenul celor de la Chievo) va putea fi urmărit pe Facebook de către fanii britanici.

În prima etapă din Primera Division vor putea fi vizionate pe rețeaua de socializare partidele Girona - Valladolid și Valencia - Atletico Madrid.

"Prin atragerea Facebook să transmită opțiunile deschidem spectatorilor noștri deschiderea către noi orizonturi. Arătăm astfel modul inovator în care vedem viitorul industriei sportive globale" - Danny Menken, director Eleven Sports.