Raul Rusescu și-a reziliat contractul cu Osmanlispor (Turcia) și a revenit la FCSB. Vicecampioana României a anunțat, pe site-ul oficial, că atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat luni un contract valabil pe două sezoane.

Raul RusescuFoto: Facebook/ FCSB

Rusescu și-a ales tradiționalul tricou cu numărul 24 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Raul Rusescu va evolua, astfel, pentru a treia oară la echipa roș-albastră, pentru care a mai jucat între 2011 și 2013, respectiv 2014 și 2015, câștigând două titluri de campion al României, Cupa României, Cupa Ligii și titlul de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2012-2013.

În cele 123 de partide jucate pentru roș-albaștri în toate competițiile, Raul a înscris de 54 de ori și a oferit 21 pase de gol, se arată pe site-ul fcsb.

"Mă bucur foarte mult că, în sfârșit, lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai târziu decât niciodată! Aștept cu nerăbdare să redebutez în echipa la care mi-am dorit mereu să joc. Sunt nerăbdător, încrezător și sper să ajut cât mai mult și, mai ales, cât mai bine, la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aștept să evoluez din nou în fața suporterilor noștri, care au fost mereu extraordinari", a spus Raul Rusescu.