Ajuns la Los Angeles Galaxy în primăvara acestui an, Zlatan Ibrahimovic marchează pe bandă rulantă, iar duminică a reușit primul său hat-trick în MLS. Pe lângă cele trei reușite, suedezul a oferit și o pasă de gol în partida câștigată cu 4-3 de Los Angeles Galaxy împotriva celor de la Orlando City.

HotNews.roFoto: Hotnews

Orlando a condus de trei ori pe terenul celor de la Los Angeles Galaxy , prin golurile marcate de Cristian Higuita 18', Ciani 44' (autogol) şi Dwyer 54', dar a fost nevoită să se recunoască învinsă. Zlatan Ibrahimovic a avut o seară magică, reușind să înscrie de trei ori și să paseze decisiv la golul mexicanului Giovani Dos Santos 39'. Ibra a punctat în minutele 47, 67 și 71.

LA Galaxy a obţinut a zecea victorie în actualul sezon şi ocupă locul al treilea în Conferinţa de Vest, cu 35 de puncte, la şapte lungimi distanță de liderul FC Dallas. Formația din Los Angeles este neînvinsă de nouă meciuri în MLS.

Ajuns la 36 de ani, Ibrahimovic a marcat 15 goluri în 17 meciuri pentru Galaxy, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor, după Joseph Martinez (Atlanta United), care are 24 de reuşite în 23 de partide.

Vezi aici cele trei goluri reușite de Zlatan Ibrahimovic:

Rezumatul meciului LA Galaxy vs Orlando City: