Paris Saint-Germain, campioana Franței, a fost depășită fără drept de apel de Arsenal, scor 5-1, într-un meci disputat sâmbătă în cadrul turneului amical International Champions Cup, pe National Stadium din Singapore. Thomas Tuchel nu a avut însă la dispoziție multe dintre vedetele echipei.

Arsenal, victorie intr-un amical cu PSGFoto: arsenal.com

Unai Emery, antrenorul lui Arsenal, i-a oferit banderola de căpitan lui Mesut Ozil, iar germanul nu a dezamăgit și a deschis scorul în minutul 13, după o pasă primită de la Aubameyang. Parizienii au restabilit egalitatea în minutul 60, atunci când Christopher Nkunku a transformat o lovitură de la 11 metri.

Jocul a curs apoi într-o singură direcție, "tunarii" reușind să mai puncteze de patru ori până la final, prin Alexandre Lacazette, în minutele 67 și 71, Rob Holding, în minutul 87, și Edward Nketiah, în minutul 90+4.

Gianluigi Buffon, care a ajuns în această vară la PSG, a încasat trei goluri în partida de la Singapore. Tuchel l-a înlocuit pe portarul în vârstă de 40 de ani în minutul 73', trimițându-l în locul său pe francezul Sebastien Cibois (20 de ani).

Rezumatul partidei amicale Arsenal vs PSG: