CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene în acest sezon, anuntă News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu şi cu staff-ul său, aceştia făcând parte din vechiul proiect. Părţile şi-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relaţii şi nu au ce să-şi reproşeze, toţi cei implicaţi având singurul scop de a ajuta CFR-ul să îşi atingă obiectivele stabilite", se arată pe site-ul campioanei României.

Edward Iordănescu a preluat echipa CFR Cluj după încheierea sezonului trecut, înlocuindu-l pe Dan Petrescu. Sub conducerea sa tehnică, CFR a câştigat Supercupa României, după o finală cu CSU Craiova (scor 1-0), a remizat cu FC Botoşani, în prima etapă, pe teren propriu, scor 1-1, şi a pierdut, scor 0-1, partida din prima manşă a turului al doilea preliminar, cu Malmo FF, de asemenea pe teren propriu.

Favorit pentru a-l înlocui pe Iordănescu este portughezul Toni Conceicao, care se află la Cluj şi aşteaptă discuţia oficială cu patronul Nelu Varga. Conform Digisport, plecarea lui Iordănescu din Gruia o va costa pe CFR 350.000 de euro (atât va primi antrenorul pentru rezilierea contractului).