Jose Mourinho a refuzat să răspundă la întrebarea dacă Manchester United este suficient de puternică pentru a concura la titlu în sezonul viitor al Premier League, conform BBC.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Întrebat la o conferință de presă dacă este încrezător în față provocărilor ce vor urma în noul sezon (când și dacă va câștiga United titlu de campioană), antrenorul a spus: “Nu răspund la această întrebare”. Presat să răspundă totuși la această întrebare, managerul portughez a rămas la fel de tăcut.

Manchester United a terminat sezonul 2017-2018 la 19 puncte în spatele campionilor de la City și a pierdut împotriva rivalei Chelsea în finala FA Cup. Ultimul transfer al clubului îl reprezintă Fred, jucător pentru care Diavolii Roșii au plătit 47 milioane de lire sterline.

Înaintea amicalului cu AC Milan de marți, portughezul a declarat că nu e pe deplin mulțumit de turneul din SUA, din cauza lipsei mai multor jucători din primul 11, care sunt în vacanță după Cupa Mondială.

Diavolii Roșii au avut 12 jucători care au participat la turneul final din Rusia, 8 dintre aceștia ajungând până în semifinalele competiției.

“Va fi dificil pentru United să câștige titlul”- Paul Scholes, fost jucător al lui United.

Paul Scholes, fost mijlocaș al celor de la Mancester United, consideră că echipa se confruntă cu o sarcină dificilă în a câștiga titlul cu numărul 21 și că Mourinho nu are cea mai bună atitudine.

“În fiecare an când United nu câștigă ceva e un dezastru. Jose Mourinho trebuie neapărat să încerce să câștige campionatul, dar sunt multe echipe într-o formă foarte bună și va fi dificil. Nu îl văd ca fiind fericit. Echipa lui nu impresionează, dar are rezultate, ceea ce-l face să fie mulțumit, probabil. Cred că are toate resursele de care are nevoie pentru a câștiga liga. Asta este ceea ce așteaptă fanii și conducătorii clubului de la el”, a completat Scholes.