​Clubul Olympiacos a anunţat că donează un milion de euro pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetaţie din regiunea Attica. PAOK Salonic, grupare la care antrenor este Răvan Lucescu, îi va ajuta pe cei afectaţi de incendii donând toate încasările de la meciul de marţi cu FC Basel, scor 2-1, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, informează News.ro.

Incendii in GreciaFoto: Captura YouTube

Olympiacos a precizat că va deschide trei conturi la trei bănci, pentru ca fanii să poată face şi ei donaţii.

Potrivit presei din Grecia, federaţia elenă de fotbal a anunţat că va depune 1.000 de euro în contul de donaţii deschis de stat şi a făcut un apel către lumea sportului să ajute victimele incendiilor.

Cel puţin 74 de persoane au murit în incendiile de vegetaţie în regiunea Attica, situată în jurul capitalei Greciei, Atena.

Citește și:

VIDEO FOTO Incendii devastatoare în Grecia: cel puțin 74 de morți și 187 de răniți/ Ministrul grec de interne: Un dezastru de dimensiuni biblice/ MAE român: Nu au fost primite până acum solicitări de asistență consulară

VIDEO Incendiile devastatoare din Grecia: Mati, o localitate care nu mai există / Oamenii povestesc că focul a coborât de pe coline în cel mult 10 minute (reportaj AFP)

Incendii devastatoare în Grecia - cel puțin 79 de persoane au murit. Experții acuză lipsa unui plan pentru situaţii de urgenţă

Mărturii din infernul din Grecia. „Un salvator a văzut ceva șocant: 26 de persoane au murit imbrățișate pe câmp, la 30 metri de plajă. Acești oameni și copii lor nu s-au salvat la timp”