O firmă belgiană de produse electronice a anunţat, sâmbătă, că le va restitui câtorva mii de clienţi banii plătiţi pentru a cumpăra televizoare cu diagonala de cel puţin 55 inchi în perioada 26 aprilie – 17 iunie, ca urmare a unei promisiuni făcute înainte de Cupa Mondială.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am reuşit! Diavolii noştri au înscris peste 15 goluri la Cupa Mondială din Rusia! Asta înseamnă că vom rambursa miilor de clienţi care au cumpărat un televizor cu diagonala de +55 inchi în perioada 26 aprilie – 17 iunie şi s-au înscris pentru concursul nostru!", se arată pe pagina de Facebook a firmei Krefel.

Firma făcuse înainte de competiţia din Rusia promisiunea că va rambursa integral clienţilor care cumpără televizoare în perioada 26 aprilie – 17 iunie, dacă Belgia va marca mai mult de 15 goluri.

Luna trecută, a vorbit despre această promisiune şi Dries Mertens, el spunând că vrea ca echipa Belgiei să marcheze 16 goluri pentru ca prietenii lui să beneficieze de televizoare gratis.

Echipa Belgiei, care a câştigat sâmbătă finala mică a CM, scor 2-0 cu Anglia, a înscris în total în Rusia 16 goluri: nouă în faza grupelor, trei în optimile de finală, două în sferturi şi două în finala mică.