Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a declarat, după calificarea în finala Cupei Mondiale, că este mândru de jucătorii săi, el precizând că echipa poate “răsturna munţii” cu starea de spirit actuală, relatează presa franceză, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt mândru de jucătorii mei şi de starea lor de spirit. Cu o astfel de stare de spirit putem răsturna munţii. Sunt tineri, vor fi şi mai puternici peste doi ani, peste patru ani. Însă suntem în finală", a spus Deschamps.

El a precizat că emoţiile de acum sunt diferite de cele din 1998, când a câştigat CM cu Franţa în calitate de jucător. "Este diferit, nu am acelaşi rol. Să văd privirile jucătorilor mei… Sunt foarte bucuros pentru ei, sunt mulţumit pentru mine. Putem câştiga titlul mondial, dar încă nu suntem acolo", a adăugat tehnicianul.

Franţa s-a calificat pentru a treia oară în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Belgiei, în semifinalele competiţiei. Golul a fost marcat de Umititi '51. În finală, Franţa va întâlni învingătoarea din a doua semifinală, Anglia - Croaţia, care va avea loc, miercuri, de la ora 21.00, la Moscova.