Gigi Netoiu a stat in interiorul DNA peste doua ore, interval in care a dat o declaratie si a prezentat documente privind transferul jucatorului Dan Alexa de la Dinamo la Beijing (tranzactie efectuata in anul 2004).

Conform actelor prezentate de Netoiu, Dinamo a obtinut profit de pe urma jucatorului: l-a cumparat cu 90.000 de euro si l-a vindut cu 700.000 (400.000 i-a primit de la echipa chineza, iar alti 300.000 de la Poli Timisoara, echipa unde s-a transferat dupa perioada petrecuta la Beijing).

Una dintre suspiciunile DNA, in acest dosar amplu deschis impotriva coruptiei in fotbal, a fost ca un numar de cluburi au fost prejudiciate, in sensul ca multi bani din tranzactii nu au ajuns in conturile administratiei, ci in buzunarele unor impresari sau in conturile unor societati care nu aveau nicio legatura cu echipa de fotbal.

"Acuzatiile sunt nefondate: nicio persoana nu poate semna daca nu are acordul consiliului de administratie! Orice transfer era aprobat in consiliul de administratie", a spus Netoiu.