Danilo Luiz da Silva, fundaşul dreapta al selecţionatei Braziliei, va fi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale 2018, după ce a suferit o accidentare la ligamentele de la glezna dreaptă în cursul unui antrenament efectuat joi, cu o zi înaintea meciului împotriva Belgiei, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), citată de Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotbalistul, în vârstă de 26 ani, s-a mai confruntat cu o problemă la coapsă, în cursul meciului de debut al Selecao la CM 2018, împotriva Elveţiei, fiind înlocuit de atunci în echipă cu Fagner. Danilo fusese inclus de Tite în primul unsprezece al Braziliei după forfait-ul lui Dani Alves, chiar înaintea startului turneului final din Rusia.

CBF a precizat, pe site-ul său oficial, că testele medicale la care a fost supus jucătorul lui Manchester City au confruntat leziunea la ligamentele gleznei drepte, în urma căreia Danilo nu va mai putea juca până la finalul competiţiei.

Forul fotbalistic brazilian a precizat că Danilo a cerut să rămână alături de naţionala "Canarinha" şi a început deja programul de recuperare.

Brazilia, considerată favorită la câştigarea Cupei Mondiale, pentru a şasea oară în istoria sa (un record pentru lumea fotbalului), va înfrunta în sferturile de finală reprezentativa Belgiei, vineri la Kazan, scrie Agerpres.