​Atacantul Nicolai Jorgensen a primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare, după ce a ratat una dintre loviturile de departajare, în meciul Croaţia - Danemarca, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, informează Reuters, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federaţia Daneză de Fotbal a decis să alerteze poliţia în acest caz.

"Stop. Societatea noastră nu acceptă niciodată ameninţări cu moartea, nici împotriva vedetelor Cupei Mondiale, nici împotriva politicienilor sau împotriva altora. Este complet inacceptabil şi indecent. Am raportat cazul poliţiei ca să punem capăt acestei nebunii", a precizat forul danez, pe Twitter.

Trei danezi au ratat la loviturile de departajare, dar Jorgensen a fost ultimul care a făcut-o, apoi conturile lui de Facebook şi Instagram au fost "inundate" cu ameninţări.

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, învingând duminică, la Nijni Novgorod, naţionala Danemarcei, cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare. Portarii Danijel Subasic şi Kasper Schmeichel au fost cei care s-au remarcat la acest meci, primul apărând trei lovituri de departajare, iar danezul două şi un penalti.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croația vs Danemarca 1-1 (3-2 după penaltiuri) / Croația, în sferturi după un meci cu un final plin de dramatism