​Japonia a părăsit Campionatul Mondial din Rusia în optimi după un meci dramatic cu Belgia (scor 3-2), deși conducea cu 2-0 în minutul 68. Înfrângerea dureroasă a naționalei nu i-a împiedicat pe suporterii niponi să aibă un comportament admirabil la sfârşitul meciului de pe Rostov Arena. După fluierul de final, ei au rămas şi au curățat de gunoaie sectorul de stadion pe care l-au ocupat.

Un suporter japonez strange gunoiul din tribuneFoto: Twitter - Xinhua Sports

Oricât de neobișnuit ar părea pentru unii gestul japonezilor, nu este pentru prima dată când rămân după meci să strângă gunoaiele. Niponii au afișat același comportament și după meciurile din faza grupelor a competiției din Rusia, dar și la Campionatul Mondial din Brazilia (2014).

Japonia a condus cu 2-0 în faţa Belgiei, prin golurile lui Genki Haraguchi (48') şi Takashi Inui (52'), însă echipa pregătită de Roberto Martinez a reușit să întoarcă soarta meciului. Jan Vertonghen (69'), Marouane Fellaini (74') au restabilit egalitatea, iar Nacer Chadli (90+4') a adus victoria în ultimele secunde ale partidei.

S-ar putea să te intereseze și:

Selecționerul Japoniei după ratarea dramatică a calificării în sferturile CM: "Sunt devastat, nu mă aşteptam că adversarii noştri să întoarcă rezultatul"

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Belgia vs Japonia 3-2 / Belgia, în sferturi după ce a fost condusă cu 2-0; Chadli a înscris golul victoriei în ultimele secunde