După prima zi a optimilor, Campionatul Mondial din Rusia a rămas fără doi dintre cei mai importanți jucători ai fotbalului, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. După ce Portugalia a fost învinsă de Uruguay (scor 2-1), Ronaldo l-a urmat spre casă pe marele său rival Messi, eliminat la rândul său după ce Argentina a pierdut disputa cu Franța (scor 4-3).

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflați probabil la ultima prezență la un Campionat Mondial, Ronaldo și Messi au plecat din Rusia fără reușească să marcheze pentru prima dată într-o fază eliminatorie a unui CM. Cei doi jucători au împreună 1270 de minute în fazele eliminatorii la Campionatul Mondial: Messi (8 meciuri), Ronaldo (6 meciuri).

Cristiano Ronaldo a avut un debut de vis la Campionatul Mondial din Rusia, reușind un hat-trick în partida cu Spania (scor 3-3). Starul lui Real Madrid a adus apoi victoria Portugaliei în fața naționalei Marocului, fiind autorul unicului gol al meciului. Atacantul lusitan a încasat și două cartonașe galbene la CM 2018, în partidele cu Iran și Uruguay.

Lionel Messi a înscris un singur gol la CM 2018, dar care a contat enorm în ecuația calificării Argentinei în optimi. Atacantul Barcelonei a deschis scorul în meciul cu Nigeria, câștigat de sud-americani grație unui gol marcat de Rojo în minutul 86 (scor 2-1). Tot în meciul cu Nigeria, Messi a primit singurul cartonaș galben la actuala ediție a Campionatului Mondial.

Ronaldo și Messi au ratat câte un penalty în faza grupelor CM 2018. Messi a ratat de la punctul cu var în prima partidă din Rusia, cu Islanda (scor 1-1), în timp ce Ronaldo n-a reușit să înscrie de la 11 metri în meciul cu Iran (scor 1-1).

S-ar putea să te intereseze și:

Cristiano Ronaldo: "Portugalia a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren"

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Uruguay vs Portugalia 2-1 / "Dubla" de senzație a lui Cavani și calificarea în sferturi

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Franța vs Argentina 4-3 / Meci de poveste la Kazan - Argentina spune adio Mondialului, după o evoluție de excepție a lui Mbappe

FOTOGALERIE Messi și Ronaldo, eliminați în optimi la CM 2018

Sursă foto: fifa.com / getty