Tricoul selecţionatei Nigeriei pentru Cupa Mondială de fotbal 2018 se vinde la un preţ piperat, dar alte asemenea articole vestimentare nu au acelaşi succes, informează cotidianul L'Equipe, conform Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

După eliminarea surprinzătoare a Germaniei de la Cupa Mondială din Rusia, miercuri, furnizorul echipamentului campionilor mondiali en titre, Adidas, a decis deja să facă reduceri la tricourile germane. Astfel, marca celor trei benzi a propus o reducere de 30 la sută pentru produsele "Mannschaft"-ului pe site-ul din SUA, graţie codului promoţional "GMNY30".

Dacă acest cod nu este încă disponibil în versiunea franceză a site-ului mărcii, el funcţionează bine pe site-ul american cu o ofertă limitată de timp. Tricoul "Mannschaft"-ului poate fi cumpărat cu 91 de dolari în loc de 130 de dolari.

Conform site-ului Hypebeast.com, Adidas prevede să scadă preţurile la fiecare echipă care va părăsi Cupa Mondială, cum ar fi Rusia, Suedia, Spania, Argentina, Mexic sau Japonia.

Germania, campioana en titre, a fost eliminată de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri, la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F.

Germania a pus capăt unei performanţe care data de 80 de ani. Din 1938, Germania trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială, excepţie făcând ediţia din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial. Nici chiar cvintupla campioană mondială Brazilia nu se poate lăuda cu asemenea performanţă, sud-americanii nereuşind să treacă de faza grupelor în 1966.

Germania a încheiat grupa pe ultimul loc, cu o singură victorie, 2-1 cu Suedia, obţinută în prelungiri, şi două eşecuri 0-1 cu Mexic şi 0-2 cu Coreea de Sud.

Suedia şi Mexicul s-au calificat împreună în optimile de finală ale CM 2018.