​Au obținut victoria în minutul 95 contra Suediei, dar de această dată ulciorul s-a spart pe drumul anevoios spre optimi. Germania a fost învinsă de Coreea de Sud (2-0), iar Mannschaft-ul pleacă acasă încă din faza grupelor. Suedia (victorie cu 3-0) și Mexicul au obținut calificarea printre cele mai bune 16 echipe de la Campionatul Mondial de fotbal găzduit de Rusia.

HotNews.roFoto: Hotnews

În celălalt meci al grupei F, Suedia a trecut categoric (scor 3-0) de Mexic.Cele două vor merge braț la braț în optimile competiției.

Nemții nu au învățat nimic după victoria in-extremis obținută cu Suedia. Echipa lui Joachim Low a jucat slab contra asiaticilor (previzibil, bătrânește), doar finalul partidei aducând ocaziile mari de partea Germaniei. Suedezii și-au văzut de treaba lor, au trecut cu bine peste înfrângerea dureroasă suferită împotriva germanilor și au învins la scor de neprezentare Mexicul.

Mannschaft-ul nu a impresionat la acest turneu final (înfrângeri cu Mexic și Coreea de Sud), iar eliminarea nu ar trebui să surprindă atât de mult dacă ne referim strict la jocul prestat de Ozil, Muller, Kroos și compania. Este a patra campioană en-titre care părăsește CM din faza grupelor după Franța în 2002, Italia în 2010 și Spania în 2014.

Clasamentul final al grupei F:

1 Suedia 6 puncte (5-2)

2 Mexic 6 (3-4)

3 Coreea de Sud 3 (3-3)

4 Germania 3 (2-4).

Aici poți vedea golurile partidei Germania vs Coreea de Sud.

Aici poți vedea golurile partidei Suedia vs Mexic.

Imaginile neputinței Germaniei: