Dezamăgitor în primele două partide de la Campionatul Mondial, Lionel Messi a ieșit la rampă atunci când Argentina avea cea mai mare nevoie de el. Starul Barcelonei a reușit să marcheze primul său gol în Rusia, deschizând scorul în partida cu Nigeria. Selecționerul Jorge Sampaoli s-a declarat foarte fericit pentru reușita decarului Argentinei, precizând că "Messi arată că este fantastic de fiecare dată, dar are nevoie de sprijinul coechipierilor săi".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Victoria se datorează faptului că jucătorii au fost convinși că sunt foarte buni şi că trebuie să o arate în timpul acestei Cupe Mondiale. Am avut puterea de a lupta până în ultima clipă, până la ultima acțiune. Jucătorii au fost foarte curajoși în seara aceasta și asta a făcut posibil al doilea gol", a spus Jorge Sampaoli, după calificarea Argentinei în optimile Campionatului Mondial.

Despre Lionel Messi: "Arată că este fantastic de fiecare dată"

"M-am simțit foarte fericit, pentru că sunt pasionat (n.r. când a marcat Messi). În fiecare zi împărtășim momente, mă cunoaște și știe că avem acest vis comun de a veni în Rusia pentru a face ceva important. Preocuparea unui antrenor care îl antrenează pe Leo este să-i fie alături pentru a-l liniști. De aceea am spus că meciul împotriva Croaţiei a fost problema noastră, nu a lui.

Messi arată că este fantastic de fiecare dată, dar are nevoie de sprijinul coechipierilor săi. Cel mai important lucru la Leo e partea umană. Lumea spune că nu-i place să joace pentru Argentina, dar nu sunt de acord. Îl văd suferind și bucurându-se pentru Argentina", a precizat selecționerul Argentinei.

Lionel Messi a marcat primul său gol la CM 2018, deschizând scorul în minutul 14 al partidei cu Nigeria, cu un şut din interiorul careului, după o pasă perfectă a lui Banega. Nigerienii au egalat după pauză, prin Victor Moses, care a înscris de la punctul cu var (51'). Argentina a obținut calificarea în optimi grație unui gol marcat de Marcos Rojo în minutul 86.

S-ar putea să te intereseze și:

Lionel Messi după calificarea în optimile CM: "Nu credeam că vom suferi atât de mult. Este o bucurie meritată"

​VIDEO Argentina, calificarea în lacrimi în optimi și "descompunerea" lui Maradona

VIDEO Faza zilei - Reacția unui comentator argentinian după golul care a adus calificarea pumelor în optimi

VIDEO FOTO Nigeria vs Argentina 1-2 / Calificare dramatică pentru "pume" - Rojo a adus victoria în minutul 86