​Argentina vs Nigeria a fost un meci care a avut de toate: dramatism, o calificare obținută pe ultima sută de metri de "pume" și mult spectacol în tribune. Pe lângă pătimașii fani sud-americani (sector unde au curs multe lacrimi după lui Messi și compania în optimi), Diego Armando Maradona a fost cel care a contribuit la spectacol. Acesta a avut trăiri dintre cele mai intense, totul culminând cu "descompunerea" sa, așa cum au titrat jurnaliștii de la AS.

Maradona, in timpul meciului Argentina vs NigeriaFoto: Captura video

VIDEO FOTO Nigeria vs Argentina 1-2 / Calificare dramatică pentru "pume" - Rojo a adus victoria în minutul 86

VIDEO Faza zilei - Reacția unui comentator argentinian după golul care a adus calificarea pumelor în optimi

Dumnezeu, lacrimi, somn, semne obsecene, iar apoi imposibilitatea de a mai merge.

Deși nu a fost pe teren, Maradona le-a făcut pe toate în tribuna oficială în care a stat. S-a rugat la Divinitate să o ajute pe Argentina să se califice, s-a bucurat ca un copil la golul lui Messi, a tras un pui de somn pe la jumătatea partidei, a făcut din plin semne obscene (numai el știe către cine) după golul izbăvitor al lui Rojo și a fost ajutat să plece de la oficială pentru că se afla în imposibilitatea de a se deplasa singur.

"Sunt bine, nu sunt şi nu am fost spitalizat. În timpul meciului cu Nigeria mi s-a făcut rău. Un medic mi-a spus să mă duc la hotel. Dar am decis să rămân, pentru că nimic nu era jucat. Cum aş fi putut să plec?"- Diego Armando Maradona, pe Instagram.

Și când ne gândim că urmează un meci al "pumelor" cu Franța în optimi...

Maradona, la finalul partidei Argentina vs Nigeria:

Maradona, pe durata meciului dintre Argentina și Nigeria: