VIDEO Faza zilei: Un jucător rus "ține" cu adversarii la lovitura liberă din care a înscris Luis Suarez

de A.I.     HotNews.ro
Marţi, 26 iunie 2018, 10:08 Sport | Fotbal


Rusia vs Uruguay, lovitura libera a lui Suarez
Foto: Captura Twitter
Luis Suarez înscrie din lovitură liberă și netezește drumul Uruguayului către câștigarea partidei cu Rusia (3-0). Atacantul a avut însă nevoie și de ajutorul unui adversar pentru a avea culoarul perfect de șut spre poarta lui Akinfeev.

Sergey Ignashevich a dorit îndepărtarea adversarilor din calea coechipierului Akinfeev (pentru o mai bună vizibilitate), însă a rezultat doar <o mână de ajutor> dată sud-americanilor.  

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Rusia a picat primul test important (0-3 cu Uruguay) / Dușul rece al realității

Aici poți vedea momentul în care Sergey Ignashevich îi face drumul liber spre gol lui Suarez: 







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















6922 vizualizari

  • +3 (7 voturi)    
    Mentalitate de mujic, ''abțiguit'' mai tot (Marţi, 26 iunie 2018, 10:17)

    scaraotchi [utilizator]

    timpul cu pufoaika de calitate indoielnica: ''Imi bag piciorele, de data asta tot voi scoate din joc macar 2 jucatori imperialisti...!''
    • +3 (7 voturi)    
      Consumul de Pufoaika bata l Vina! (Marţi, 26 iunie 2018, 10:34)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

      Acum da, o anumita Pufoaika se consuma la Kremlin si Alta pentru Sportivi
      Comisia Anti Dopping are dovada video ( cea de urina si sange sunt inutile)
      • 0 (0 voturi)    
        Priviti partea haioasa a intamplarii (Miercuri, 27 iunie 2018, 8:28)

        Leo55 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Am ras cu pofta si imi vine si acuma sa rad.
        Prostie, sabotaj, a vrut sa fie comic si i-a iesit de minune??
        As vrea sa-l mai vad jucand, cred ca poate si mai mult. Prostia e mereu surprinzatoare!
  • -5 (7 voturi)    
    penalty clar...... (Marţi, 26 iunie 2018, 11:12)

    viziru [utilizator]

    penalty clar...... daca arbitrul ala chiar stie sa arbitreze anula golul si dadea penalty pentru Uruguay ...... asta inseamna arbitraj .....
  • +4 (4 voturi)    
    ala a vrut (Marţi, 26 iunie 2018, 12:44)

    nahir [utilizator]

    sa-i scoata din zidul lor pe uruguaieni, tocmai ca sa nu fie spart zidul, dar si-a ales prost momentul.
    Ghinionul lui.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by