Selecţionerul Iranului, Carlos Queiroz, este de părere că Ronaldo ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 83 al partidei Iran vs Portugalia, după ce și-a lovit cu cotul un adversar. "În regulament, o lovitură cu cotul înseamnă cartonaşul roşu. Şi în regulament nu se precizează ce se întâmplă dacă este vorba de Lionel Mesi sau Cristiano Ronaldo", a spus selecționerul Iranului.

Cristiano Ronaldo primeste cartonas galbenFoto: fifa.com

În minutul 83 al confruntării de la Saransk, Cristiano Ronaldo a comis un fault asupra lui Pouraliganji și a fost sancționat cu un cartonaș galben, după ce arbitrul a consultat sistemul VAR.

"A fost o lovitură cu cotul. O lovitură cu cotul înseamnă cartonaş roşu. Nu vreau să vorbesc prea mult, este despre ţara mea şi despre jucătorul ei. Ştiu că va fi un război împotriva mea. Sunt obişnuit să fiu un om contra unei naţiuni încă din Africa de Sud. Nu am o problemă cu acest lucru", a declarat Carlos Queiroz, care a fost selecţioner al Portugaliei la CM 2010.

"Realitatea este următoarea: opreşti jocul pentru VAR. Există o lovitură cu cotul. În regulament, acest lucru înseamnă cartonaşul roşu. Şi în regulament nu se precizează ce se întâmplă dacă este vorba de Lionel Mesi sau Cristiano Ronaldo..", a afirmat tehnicianul de 65 de ani, potrivit News.ro.

Partida dintre Iran și Portugalia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat în urma căruia lusitanii s-au calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Ricardo Quaresma a deschis scorul în minutul 45, iar Iranul a egalat în prelungiri (90+3'). Ansarifard a transformat un penalti acordat în urma consultării sistemului VAR. În minutul 53, Cristiano Ronaldo a ratat un penalti acordat tot după consultarea arbitrajului video.

Aici poți vedea faultul comis de Ronaldo:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO lui Quaresma, ratarea lui Mehdi Taremi (95') și lacrimile iranienilor

AUDIO VAR-ul, calificarea in extremis și "nebunia" comentatorilor spanioli de la Onda Cero după reușita lui Aspas

VIDEO FOTOGALERIE ​CM 2018: CM 2018: Spania și Portugalia, în optimi - Ibericii au smuls un rezultat de egalitate în prelungiri (2-2 cu Maroc); Iranul, aproape de golul calificării (1-1 cu Portugalia)