Patru fani peruani s-au deplasat cu taxiul de la Moscova la Saransk (650 de kilometri) pentru a asista la meciul dintre Peru şi Danemarca, din grupele Cupei Mondiale, cursă pentru care au plătit 800 de dolari, relatează L’Equipe şi Reuters.

CM 2018Foto: fifa.com

Cei patru au ratat avionul cu care ar fi trebuit să se deplaseze la Saransk.

Fanii au folosit Google Translate pentru a comunica cu şoferul taxiului. “Am petrecut zece ore cu un tip din Tadjikistan care nu vorbea engleza. A fost greu. Nu a durat mult până când ne-am pus de acord în privinţa preţului de 600 de dolari. Însă după 20 de minute, şoferul a spus: ‘Cred că este foarte departe, aşa că va costa 700 de dolari’”, a declarat unul dintre fani, Rodolfo Devercelli, citat de News.ro.

Când mai erau trei ore până la sosirea la Saransk, şoferul s-a răzgândit din nou în privinţa preţului cursei şi a cerut 1.000 de dolari. “Am spus că în niciun caz nu vom plăti 1.000 de dolari, că îi vom da 800 de dolari şi îi vom umple rezervorul”, a explicat fanul.

Naţionala din Peru a fost învinsă cu 1-0 de Danemarca, la 16 iunie, pe Mordovia Arena, în prima etapă a grupelor Cupei Mondiale. În etapa a doua, Peru a pierdut şi în faţa Franţei, scor 0-1, joi, la Ekaterinburg.