​Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seară, că jucătorii săi au făcut un meci minunat cu Argentina, echipă la care evoluează cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi, scrie News.ro.

Zlatko DalicFoto: fifa.com

"Am învins o mare echipă a Argentinei, care are cel mai bun jucător din lume. Am făcut un meci minunat. Ne-am apărat bine şi tactica noastră a fost perfectă, jucătorii au făcut exact ce le-am cerut. Ne-am creat trei ocazii mari în prima repriză. Greşeala lui Caballero ne-a ajutat, dar meritam acel gol, deoarece nu era prima noastră ocazie, ci a patra. Am meritat tot ce am primit de la acest meci", a spus Dalic.

Croaţia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, joi, la Nijnîi Novgorod, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Argentinei. Au marcat Rebici '53, Modrici '80 şi Rakitici '90+1.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Argentina vs Croația 0-3/ A doua repriză de vis a croaților - Argentina, într-o situație critică

Jorge Sampaoli după umilința suferită în faţa Croaţiei: "Planul pentru acest meci nu a funcţionat. Nu simt rușine, ci o mare durere"