Diego Maradona a afirmat că Sergio Ramos nu este la fel de bun precum Diego Godin, iar fundașul spaniol nu a întârziat să îi răspundă fostului mare jucător argentinian. "În Argentina se știe foarte bine că Maradona e la ani-lumină în spatele celui mai bun jucător argentinian din istorie, care pentru mine e Leo Messi", a spus fundașul lui Real Madrid.

Sergio RamosFoto: realmadrid.com

"Îl respect pe Maradona, cred că a fost grozav, un superstar. Dar în Argentina se știe foarte bine că Maradona e la ani-lumină în spatele celui mai bun jucător argentinian din istorie, care pentru mine e Leo Messi", a spus Sergio Ramos.

Fundașul lui Real Madrid i-a răspuns lui Diego Maradona la câteva zile distanță după ce fostul mare jucător argentinian a afirmat că Ramos nu e la fel de bun precum Diego Godin, jucătorul lui Atletico Madrid.

"Când vorbim de fundaşii centrali, se spune că Ramos e cel mai bun din lume. Eu zic că Godin este un star. El se apără bine şi încrie şi goluri", a fost declaraţia lui Maradona.

La naționala Argentinei, Messi a adunat 124 de selecții și a înscris 64 de goluri. De partea cealaltă, Maradona a jucat în 90 de partide și a reușit să marcheze de 34 de ori.

Lionel Messi, câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, are în palmares patru trofee Champions League, 9 titluri de campion al Spaniei, șase Cupe ale Spaniei, șapte Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei și trei trofee în CM al Cluburilor (toate cu Barcelona).

Campion mondial cu Argentina în 1986, Maradona a mai câștigat de-a lungul carierei de jucător un titlu în Spania, o Supercupă a Spaniei și o Cupă a Ligii Spaniei (toate cu Barcelona), două titluri de campion în Italia, o Cupă și o Supercupă a Italiei (toate cu Napoli), Cupa Uefa în 1989, tot cu Napoli, și un titlu de campion în Argentina (cu Boca Juniors).