FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce a câştigat, miercuri, în deplasare, cu 3-0, la executarea loviturilor de departajare, barajul de menţinere/promovare, cu Chindia Târgovişte, potrivit news.ro.

La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari. În minutul 67, Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după o centrare a lui Cherchez, de pe partea stângă.

La loviturile de departajare, Chindia nu a marcat niciun gol, Cherchez, Pencea şi Neguţ ratând. Pentru Voluntari au marcat Cernat Marinescu şi Leasă, în timp ce Răuţă a ratat.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionuţ Balaur, în minutul 79.

FC Voluntari a terminat pe locul 12 în Liga I, în timp ce Chindia a ocupat locul 3 în Liga a II-a.

Antrenorul FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, că i s-a făcut rău înainte de executarea loviturilor de departajare, în urma cărora echipa ilfoveană s-a menţinut în Liga I, după barajul cu Chindia Târgovişte, potrivit news.ro.

Portarul Mihai Mincă a declarat că a vrut să-i transmită lui Mutu să aibă încredere în el la loviturile de departajare, dar nu i-a găsit.

"Chiar l-am căutat pe dânsul la penaltiuri, l-am căutat să-i spun să aibă încredere în mine şi dânsul nu a avut puterea de a urmări penaltiurile", a declarat Mincă, la Digi Sport, după ce a apărat două dintre cele trei penaltiuri ratate de jucătorii Chindiei.

Mutu a explicat că i s-a făcut rău înainte de lovituri.

"Am plecat la început, m-a dus până în vestiar pentru că am avut o cădere de calciu şi m-am întors... Mă bucur că i-a reuşit, eu ştiu că un portar bun. Are el momentele lui, dar ştie el ce vreau de la el şi e un băiat care dă totul pe teren", a explicat el.