​Portarul echipei Liverpool, Loris Karius, a suferit o comoţie cerebrală în timpul finalei Ligii Campionilor, după ce a fost lovit cu cotul la tâmplă de fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Loris Karius a efectuat mai multe teste medicale la Massachusetts General Hospital din Boston.

Medicii au concluzionat că jucătorul a suferit o comoţie cerebrală, după ce în minutul 49, la un duel cu Sergio Ramos, spaniolul l-a lovit cu cotul la tâmplă. Portarul s-a plâns la arbitru, însă acesta nu a luat nicio decizie. Apoi el a comis două greşeli la golurile marcate de Benzema şi Gareth Bale.

"În momentul evaluarăii noastre, principalele simptome reziduale sugerează că a existat o disfuncţie spaţială vizuală. Este posibil ca acest lucru să afecteze performanţa", se arată într-un comunicat al spitalului din Boston.

Portarul german s-a întâlnit cu medicul Ross Zafonte, specializat în tratarea jucătorilor din NFL victime ale comoţiilor cerebrale.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO IMAGINILE ZILEI Karius, în lacrimi în fața galeriei lui Liverpool - Le-a cerut iertare fanilor după un meci de coșmar

VIDEO Champions League: Real Madrid vs Liverpool 3-1/ Al treilea trofeu consecutiv pentru "galactici"; Karius, ghinionistul serii - două gafe de proporții