Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul care a adus al 4-lea titlul de campioană, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului, relatează News.ro.

Dan Petrescu, antrenor CFRFoto: cfr1907.ro

"Familia CFR îi mulţumeşte pentru toată munca depusă în acest sezon încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o dată că munca, dăruirea sa şi a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinşi pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. Fără doar şi poate, Dan Petrescu şi-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experienţa sa a reuşit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România şi vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului European aşa cum v-am obişnuit. Împreună am scris o frumoasă pagină în istoria clubului nostru! Mister, îţi urăm multă baftă în continuare în cariera de antrenor! Clujul va rămâne mereu casa ta!", a anunţat CFR pe site-ul oficial.

Dan Petrescu a preluat vara trecută echipa CFR Cluj şi a câştigat campioantul în sezonul recent încheiat.

Presa chineză a scris că Dan Petrescu va prelua conducerea tehnică a echipei Guizhou Zhicheng, ultima clasată din prima ligă.

Luni, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că este posibil ca noul antrenor al echipei să fie Edward Iordănescu.