​A impresionat mereu prin grija pe care o are pentru corpul său, iar din când în când ține să-și arate după câte un gol important. Cristiano Ronaldo a anunțat că se simte foarte bine și că vârsta sa biologică este de 23 de ani. "Mă voi retrage la 41 de ani", a punctat atacantul celor de la Real Madrid (lusitanul a împlinit 33 de ani pe 5 februarie).

HotNews.roFoto: Hotnews

În săptămâna în care se pregătește pentru finala Champions League, Cristiano le-a mărturisit jurnaliștilor de la AS cum se simte și când are de gând să se retragă.

"Am mai spus, mă voi retrage la 41 de ani. Vârsta mea biologică de acum este de 23 de ani" - Cristiano Ronaldo. Că va fi sau nu așa vom vedea, cert este faptul că atacantul dă semne că se simte perfect din punct de vedere fizic, deși a ajuns și la el la 33 de ani (i-a împlinit pe 5 februarie).

Ronaldo a ajuns la Real Madrid în 2009, iar de mai multe ori a anunțat că își dorește să pună ghetele în cui de la formația de pe Santiago Bernabeu.

Ce mănâncă pentru se a menține în formă

Ca orice sportiv de performanță, Ronaldo are mare grijă la ceea ce mănâncă. Luis Lavrador (bucătarul naționalei Portugaliei) a discutat cu jurnaliștii de la Business Insider, acesta mărturisindu-le ce consumă cu exactitate la o masă atacantul celor de la Real Madrid.

Întotdeauna unul din obiectivele lui Cristiano a fost să mănânce sănătos. Astfel, de la masă nu lipsesc niciodată fructele proaspete, cerealele integrale, proteine și multe salate. În plus, portughezul are mereu grijă să consume un pahar de vin roșu.

La nivel de băuturi, atacantul lusitan este hidratat cu băuturi izotonice speciale, care sunt preparate cu mai puțin zahăr decât mărcile comerciale. Acestea conțin un amestec de carbohidrați (pentru a spori rezistența la efort), electroliți (principalii sunt sodiu, potasiu, calciu și magneziu) și vitamina B12 (pentru a combate oboseala).

Pe lângă toate acestea, Cristiano este un mare consumator de carne. El adoră să aibă la masă o varietate de carne de pește. În plus, atacantul consumă în mod regulat carne făcută la grătar, însoțită de o salată bună.

Cristiano Ronaldo va putea fi văzut în finala Champions League de sâmbătă (n.r. 26 mai), la Kiev urmând să se dueleze Real Madrid (campioana ultimelor două ediții) și Liverpool (cormoranii au câștigat ultima dată trofeul în 2005, după o finală memorabilă cu AC Milan).

Atacantul face, de asemenea, parte din lotul cu care Portugalia va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din vara acestui an. Lusitanii fac parte din Grupa B, alături de Spania, Maroc și Iran. Debutul va fi de foc pentru portughezi: se vor duela cu Spania (Cristiano își va înfrunta mai mulți dintre coechipierii de la Real Madrid).