Barcelona și Real Madrid au disputat miercuri seară meciurile restante din etapa a XXXIV-a a campionatului Spaniei. Dacă gruparea de pe "Camp Nou" a făcut spectacol cu Villarreal (scor 5-1), Real Madrid a fost aproape de o umilință la Sevilla. Condusă la un moment dat cu 3-0, echipa lui Zinedine Zidane a revenit pe final, a punctat de două ori și a evitat înfrângerea la scor de neprezentare.

Sergio Ramos executa un penaltyFoto: realmadrid.com

Proaspăta campioană a Spaniei s-a impus grație golurilor reușite de Philippe Coutinho 11', Paulinho 16', Lionel Messi 45' şi Dembele 87', 90+3'. Pentru Villarreal a înscris Sansone 54'.

Rezumatul partidei Barcelona vs Villarreal.

Fără Cristiano Ronaldo, accidentat la gleznă în derby-ul cu FC Barcelona, "eroul" partidei de pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán a fost Sergio Ramos. Căpitanul madrilenilor a înscris în propria poartă (84') și a marcat de la punctul cu var (90+5'), după ce ratase anterior o altă lovitură de la 11 m, trimiţând balonul în bara transversală (58').

Celelalte goluri ale meciului au fost marcate de Wissam Ben Yedder (26') şi Miguel Layun (45') pentru gazde, respectiv Borja Mayoral (87') pentru "galactici".

Rezumatul partidei Sevilla vs Real Madrid.

Clasament:

1. Barcelona 90 puncte

2. Atletico Madrid 75

3. Real Madrid 72

4. Valencia 67

5. Betis 59

6. Villarreal 57

7. Sevilla 54 etc.