​După rezultatul final, s-ar putea spune că AS Roma a fost atât de aproape de o întoarcere incredibilă a rezultatului tur cu Liverpool (n.r. 2-5). Nu a fost însă chiar așa, gazdele înscriind golul de 4-2 la ultima fază a disputei. A fost însă un meci frumos, cu un ritm ridicat, în care Roma ne-a arătat că uneori ambiția face mai mult decât orice în sport. Finala de pe 26 mai (de la Kiev) le va aduce față în față pe Real Madrid și pe Liverpool.

Edin Dzeko, eliminat in semifinaleFoto: asroma.it

Golurile gazdelor au fost înscrise de Milner ’15 (autogol), Dzeko ’52 şi Nainggolan ’86, '90+4 (penalti). Pentru Liverpool au marcat Mane ‘9 şi Wijnaldum ’25.

Echipe:

AS Roma: Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini (Under ’53), De Rossi (Gonalons ’69), Nainggolan - Schick, Dzeko, El Shaarawy (Antonucci ’75). Antrenor: Eusebio Di Francesco.

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold (Clyne '90+2), Van Dijk, Lovren, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino (Solanke ’87), Mane (Klavan ’83). Antrenor: Jurgen Klopp.

Rezumatul partidei AS Roma - Liverpool.

S-ar putea să te intereseze și:

Liga Campionilor: Liverpool a fost învinsă cu 4-2 de AS Roma în returul semifinalelor LC, dar s-a calificat în finală, după ce în tur câştigase cu 5-2