Brazilianul Marcelo, fundaşul dreapta al lui Real Madrid, a recunoscut că a comis un henţ în careu, în finalul primei reprize a meciului cu Bayern Munchen, însă arbitrul turc Cuneyt Cakir nu a acordat penalty. "Dacă vă spun că balonul nu mi-a atins mâna, aş minţi, dar așa este fotbalul", a afirmat Marcelo.

Marcelo comite hentFoto: Captura YouTube

"A fost henț, mingea m-a lovit pe mână și cred că a fost penalty", a declarat Marcelo. Dacă vă spun că balonul nu mi-a atins mâna, aş minţi, dar așa este fotbalul. Nu vorbesc despre arbitri, dar este clar că uneori deciziile lor sunt în favoarea ta și alteori împotriva ta. Indiferent ce se întâmplă, trebuie să joci fotbal".

La scorul de 1-1, germanul Joshua Kimmich a centrat de pe partea dreaptă, mingea s-a oprit în mâna lui Marcelo, dar Cakir nu a dictat lovitură de la 11 metri pentru bavarezi. În loc de penalty şi şansa golului de 2-1 pentru Bayern, s-a intrat la pauză cu 1-1.

Scorul final al partidei de pe "Santiago Bernabeu" a fost 2-2, rezultat în urma căruia Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Champions League. Golurile madrilenilor au fost marcate de Benzema '11, '46, în timp ce Kimmich '3 și James Rodriguez '63 au punctat pentru Bayern. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.

Citește și:

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor împotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanți arbitri din istoria Spaniei: "Bayern a avut două penalty-uri"